200 TikTok live views kopen

TikTok live views

Wissen
*
*

VEILIG BETALEN

BESTE KWALITEIT

KLANTENSERVICE

GEEF JE SOCIAL MEDIA VLEUGELS

EN ZIE HOE JOUW ACCOUNT GAAT VLIEGEN

Stap 1: Kies hoeveel TikTok views je wilt bestellen.

Stap 2: Geef je accountnaam door. Kijk goed of je geen spelfouten maakt in je accountnaam.

Stap 3: Zodra wij uw bestelling ontvangen gaan wij gelijk aan de slag en zullen de volgers, likes of views binnenstromen.

Wil je tiktok views kopen? Wij raden sterk aan om garantie bij de gewenste service te bestellen, omdat social media platforms volgers/likes kunnen verwijderen. Let op: dit doen wij dus NOOIT. De garantie betekent niet dat de volgers//likes niet verwijderd kunnen worden, maar dat ze worden aangevuld als ze worden verwijderd. dit is GEEN AUTOMATISCH PROCES. Als je merkt dat ze verwijderd worden, neem dan contact op met onze klantenserivce. Het dan wordt dan weer aangevuld.

 

Ja, zorg dat de privacy instellingen in jouw profiel worden ingesteld naar ‘openbaar’. Als dat niet het geval is kunnen we jouw bestelling NIET doorzetten. Je kunt testen of jouw profiel openbaar is door je profiel/post link te bekijken in incognito-modus op je browser. 

Over het algemeen zul je alle views behouden. Voor de extra boost is het tevens van belang om zelf actief te zijn wanneer je views hebt gekocht bij Instawings.

TikTok views kopen? Instawings is jaren actief en kan zonder enige twijfel mogelijk zeggen dat het 100% veilig en betrouwbaar is. Er is geen kans op een ban. Met een gerust hart kan er views gekocht worden bij ons!

Shopping Cart