Sale!

2000 Echte volgers kopen NL&BE

Dit zijn echte Nederlandse en Belgische volgers. De gemiddelde leeftijd van de volgers is tussen de 13 en 21 jaar.

229.99

*
*
*
*

VEILIG BETALEN

BESTE KWALITEIT

KLANTENSERVICE

GEEF JE SOCIAL MEDIA VLEUGELS

EN ZIE HOE JOUW ACCOUNT GAAT VLIEGEN

Stap 1: Kies hoeveel echte Nederlandse en Belgische instagram volgers je wilt bestellen.

Stap 2: Geef je accountnaam door. Kijk goed of je geen spelfouten maakt in je accountnaam.

Stap 3: Zodra wij uw bestelling ontvangen gaan wij gelijk aan de slag en zullen de volgers, likes of views binnenstromen.

Wil je echte Nederlandse volgers kopen? Het is volgens de nieuwe aankondiging van het ACM (Autoriteit Consument & Markt) niet toegestaan om bedrijfsmatig in te zetten van online engagement. Hierdoor mogen bedrijven geen aankopen doen op onze website en zijn de producten enkel voor persoonlijk gebruik.

 

Ja, zorg dat de privacy instellingen in jouw profiel worden ingesteld naar ‘openbaar’. Als dat niet het geval is kunnen we jouw bestelling NIET doorzetten. Je kunt testen of jouw profiel openbaar is door je profiel/post link te bekijken in incognito-modus op je browser. 

Over het algemeen zul je alle volgers behouden. Voor de extra boost is het tevens van belang om zelf actief te zijn wanneer je volgers hebt gekocht bij Instawings.

Echte volgers kopen? Instawings is jaren actief en kan zonder enige twijfel mogelijk zeggen dat het 100% veilig en betrouwbaar is. Er is geen kans op een ban. Met een gerust hart kan er volgers gekocht worden bij ons

Shopping Cart