50 YouTube Likes

Youtube Likes

2.50

*
*

VEILIG BETALEN

BESTE KWALITEIT

KLANTENSERVICE

Stap 1: Kies hoeveel subscribers of views je wilt bestellen.

Stap 2: Geef je Youtube link door. 

Stap 3: Zodra wij uw bestelling ontvangen gaan wij gelijk aan de slag en zullen de likes of subscribers binnenstromen.

Wij raden sterk aan om garantie bij de gewenste service te bestellen, omdat social media platforms volgers/likes kunnen verwijderen. Let op: dit doen wij dus NOOIT. De garantie betekent niet dat de volgers//likes niet verwijderd kunnen worden, maar dat ze worden aangevuld als ze worden verwijderd. dit is GEEN AUTOMATISCH PROCES. Als je merkt dat ze verwijderd worden, neem dan contact op met onze klantenserivce. Het dan wordt dan weer aangevuld.

 

Het is volgens de nieuwe aankondiging van het ACM (Autoriteit Consument & Markt) niet toegestaan om bedrijfsmatig in te zetten van online engagement. Hierdoor mogen bedrijven geen aankopen doen op onze website en zijn de producten enkel voor persoonlijk gebruik.

Over het algemeen zul je alle likes of subscribers behouden. Voor de extra boost is het tevens van belang om zelf actief te zijn wanneer je likes of subscribers hebt gekocht bij Instawings. 

 Youtube subscribers of views kopen? Instawings is jaren actief en kan zonder enige twijfel mogelijk zeggen dat het 100% veilig en betrouwbaar is. Er is geen kans op een ban. Met een gerust hart kan er subscribers of likes gekocht worden bij ons!

Shopping Cart