Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen en antwoorden

Behoud ik al mijn volgers?

Over het algemeen zul je alle volgers behouden. Voor de extra boost is het tevens van belang om zelf actief te zijn wanneer je volgers hebt gekocht bij Instawings. 

Wij leveren altijd wat extra volgers omdat er een kleine deel weg kan vallen. Meestal is dit  5 tot 12% van de volgers of likes.  Mocht u een bestelling hebben geplaatst met garantie dan kunnen wij de likes of volgers kosteloos aanvullen.  Neem daarvoor wel even contact op met onze klantenservice.


Waarom Instawings?

Instawings is vrij bijzonder aangezien je bij ons als één van de weinige echte Nederlandse/ Belgische of internationale volgers kunt kopen

Ik heb echte volgers gekocht. Hoe nu verder?

We zullen dagelijks gemiddeld 40 volgers leveren. De volgers zullen niet gelijk worden geleverd aangezien het echte volgers zijn. Mocht je nog vragen hebben over de echte Nederlandse volgers neem dan contact op met onze klantenservice.

Kan ik jullie producten bedrijfsmatig inzetten?

Het is volgens de nieuwe aankondiging van het ACM (Autoriteit Consument & Markt) niet toegestaan om bedrijfsmatig in te zetten van online engagement. Hierdoor mogen bedrijven geen aankopen doen op onze website en zijn de producten enkel voor persoonlijk gebruik.

 

Moet ik nog iets doen vóór mijn bestelling?

Ja, zorg dat de privacy instellingen in jouw profiel worden ingesteld naar ‘openbaar’. Als dat niet het geval is kunnen we jouw bestelling NIET doorzetten. Je kunt testen of jouw profiel openbaar is door je profiel/post link te bekijken in incognito-modus op je browser. 

 

Ik heb nog niks ontvangen?

Heeft u wel de juiste link of accountnaam doorgegeven? Of staat uw account nog op privé? Mocht dit het geval zijn, dan kunnen wij helaas niks leveren. Neem zsm contact op met onze klantenservice zodat wij u verder kunnen helpen.  

 

Is Instagram volgers kopen veilig?

Instawings is jaren actief en kan zonder enige twijfel mogelijk zeggen dat het 100% veilig en betrouwbaar is. Er is geen kans op een ban. Met een gerust hart kan er volgers gekocht worden bij ons!

Shopping Cart